עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

מפרום מהפורום

15/07/2015 09:33
פוקסי99
סדנה, מזרחי, בשרי


לפני החג הכנתי מפרום כתוספת לקוסקוס
אז הינה התהליך
ראשית 300 גרם בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילה כוסברה קצוצה
6 שיני שום מעוכות
פלפל שחור
מלח






מערבב הייטב את כל הבלילה למילוי

מכין את תפוחי האדמה למילוי, בוחר תפוחי אדמה בגודל בינוני וחותך אותם לאורך ל3 חלקים



לוקח את שליש תפוח האדמה חוצה אותו לאורכו אבל עד כס"מ מהקצה



פותח אותו משולש בין האצבעות אבל לא יותר, על מנת מדיי שלא ישבר בחיבור



דוחס פנימה את המילוי ככל הניתן, אבל לא להגזים שהחיבור לא ישבר



מצפה בקמח



וטובל בביצה



מטגן השמן עד שמקבל צבע שחום והציפוי מספיק חזק להחזיק את התוכן



ושכולם מוכנים אפשר להמשיך בבישול



מכינים את הרוטב
בצל גדול קצוץ דק
6 שיני שום חתוכות דק
3 כפות רסק עגבניות
1/4 חבילה פטרוזיליה
1/4 חבילה כוסברה
פלפל ירוק חריף
פלפל אדום
פלפל שחור
מלח
ומים
מטגן את הבצל יחד עם הפלפל החריף ןהשום
מוריד את הלהבה מוסיף את התבלינים
מוסיף את הרסק תוך בחישה
ומוסיף מים עד גובה המפרום הצפוי
שם את המפרום אחד אחד ומבשל על אש קטנה עד שתפוח האדמה מתרכך





בתאבון


כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש