עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

חציל בטחינה

15/07/2015 09:45
פוקסי99
מתכונים


יש שתי אפשרויות שאני עושה
כאשר אני מכין על האש שם את החציל בין הגחלים עד ש"נשרף" ואז מוציא חותך לחצי לאורך אבל לא לשני חלקים משאיר את הגבעול שלם
מושך החוצה עם כף צד אחד של בשר החציל אבל משאיר מחובר לגבעול ואותו הדבר בצד השני ואז חותך עם סכין את שני צידי הקליפה שנשארה.
מניח על צלחת הגשה מבצע בבשר החציל עו שני חתכים לאורך פותח כמניפה
לוקח טחינה מוסיף מים מערבב הייטב עד קבלת המרקם הרצוי מוסיף לימון .מלח טועם ומתקן מוסיף שום כתוש
ומזליף את הטחינה עם כפית בין זרועות החציל בצלחת.
אפשרות שניה
מצפה תבנית ברדיד אלומיניום מפעיל את התנור על מצב גריל טורבו מכניס את התבנית בגובה הגבוהה האפשרי
נהה מהריח אשר מתפשט בבית כאשר החציל מקבצ צבע שחור והקליפה הופכת לפריכה הופך את החציל עד אשר מקבל אות מצב בצידו השני מכאן אותו התהליך כמו בחציל מהאש
חשוב!!! חשוב!!!! לחורר את החציל עם מזלג או סכין לכל אורכו ובהיקף אחרת בתהליך הצליה הוא יתפוצץץץץץץץץץץץץץץץ
ניתן לקשט עם פטרוזיליה קצוצה

לפזר מעט פפריקה אדומה
ניתן לחתוך בצל לטבעות דקות דקות להכניס לצנצנת להוסיף 1/4 צנצנת מיץ לימון 1/4 צנצנת שמן  2 כפות חומץ  כפית מלח
ושאר הנפח עד מעל הבצל מים לנער הייטב להשאיר בצד לשעה בערך ולהניח בצידי החציל

כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש