עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

קפיצה לאיטליה - ספגטי בשני צבעים

15/07/2015 09:53
פוקסי99
סדנה, איטלקי


הילדה ביקשה לצהריים ספגטי ולא היה!!!
ולקפוץ שוב לסופר זה שיגעון בשישי בצהריים

אז לקחתי
2 כוסות קמח
2 ביצים גדולות
כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
כפית סוכר
וזאת הורסיה הראשונה
והורסיה השניה

3 כוסות קמח
2 ביצים
רסק מגמבה אחד בממחה
1/4 כוס שמן זית
כפית גדושה מלח

הכנתי בצק מכל וורסיה בורסיה השניה קיבלתי בצק בצבע וורד יפה עם נקודות אדומות אשר מוסיפות יופי(יצא בלי כוונה מכוון שקליפת הגמבה לא עברה טוב את הממחה)
רדדתי היטב את הבצק עד שהיה דק כנייר בניסיון הראשון גלגלתי את העלה וחתכתי דק מסתבר שהחיתוך הדביק את הפסטה והיא לא נפתחה במים הרותחים כפי שתכננתי.
ויצא לי משהו הדומה לניוקי אבל טעים ונהנתי לאכול

בפעם השניה פתחתי עלה מהבצק הוורוד וחתכתי עם סכין חדה וקיבלתי ספגטי נהדר והחיתוך היה מהיר הספגטי התשל נהדר ויצה טעים מאד
פתחתי שוב עלה דק דק מרחתי בשכבה דקה מאד של שמן זית גלגלתי כמו בפעם הראשונה עבל עכשיו חתכתי דק וזרקתי למחים הרותחים שבלול הספגטי החתוך נפתח נהדר וקיבלתי ספגטי ארוך וטעים
ההוכחה שיצא טעים הבת טרפה את הספגטי הוורד צלחת מלאה ואפילו לו שמה רוטב כדי לא לקקל את הטעם של הספגטי

בתמונה החומרים לורסיה הראשונה במיקסר


כאשר לשים את הבצק בתחילה הוא מאד יבש ומתפורר לא לותר להמיך ללוש עד אשר הוא הופך לגוש אחד מוצאים מהמיקסר זורקים על משטח מקומח וממשיכין ללוש ביד עד אשר מתקבל בצק אחיד ומעט נוקשה



מתחילים לרדד על משטח מקומח



בוצעים את הבצק לשניים, חלק אחד שמים בצד וחלק שני מרדדים



העלה אשר התקבל



הברשתי את שאריות הקמח



מורח שכבה דקה של שמן זית על העלה



מגלגל את העלה, הגלגול נעשה בקלילות ללא לחץ על העלה



וחותך את העלה המגולגל לרוחב,
לשבלולים דקים



בעזרת סכין גדולה גורף את כל השבלולים לסיר מי מלח רותחים



השבלולים נפתחים לספגטו ארוך



לא צריך לשטוף פשוט להוציא עם תרווד מחורר ולשים בצלחת
עכשיו ניתן לטגן אוטב להוסיף לדקה האחרונה את הספגטי למחבת




הוורסיה הוורודה
שם במעבד מזון גמבה (או פלפל אדום)


מפעיל לקבלת נוזל אחיד



במיקסר כל החומרים
3 כוסות קמח
2 ביצים
כפית גדושה מלח
נוזל מגמבה מרוסקת
מפעיל את המיקסר עם ידית הלישה במקרה והבצק דביק להוסיף קמח




הבצק הוורוד מוכן



וממשיכים כמו בורסיה הראשונה
ומקבלים ספגטי נהדר עם טעם רקע חלש של הפלפל
בכל מקרה בעיני הבת זה מצא מאד חן
קבלה
15/07/2015 10:34
יאמי
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש