עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

אינגרי תבשיל חצילים בניחוח עירק

15/07/2015 15:50
פוקסי99
מתכונים
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים מגוררים וסחוטים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
מלח, פלפל
כפית בהרט

מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות קטנות שמנמנות ומאורכות.

לאנגריי חצילים     

קילו חצילים
2 בצלים גדולים פרוסים
5 עגבניות פרוסות
בהרט
מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר


לפרוס חצילים לפרוסות בעובי אצבע
אפשר לטגן חצי טיגון או להבריש בשמן זית ולקלות מתחת לגריל משני הצדדים.
מטגנים את הבצלים בשמן עם כפית בהרט בסיר מכוסה עד לצבע שחום זהוב
מסדרים בסיר חצי מכמות הבצל המטוגן
מעל הבצל את פרוסות החצילים
על החצילים את יתר הבצל המטוגן
על שכבת הבצל מסדרים את הקציצות
ומעל הכל את פרוסות העגבניה
בקערית קטנה מערבבים מיץ לימון,סוכר,מלח וכף רסק עגבניות מוסיפים חצי כוס מים ובעזרת כף יוצקים על התבשיל בסיר
מביאים לרתיחה מקטינים את האש ומבשלים בערך 45 דקות, טועמים מתקנים תיבול הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק וטעים.
מגישים עם אורז לבן
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש