עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

סלט וולדורף

16/07/2015 14:29
פוקסי99
סלט
תפוחי עץ גרנד שטופים הייטב לא מקולפים
כ6-7 ענפי סלרי
2 קופסאות של אננס
2 כפות סוכר(אפשר כמו סוכר
1/2 כוס סירופ של האננס(אפשר אננס בסירופ קל)
3/4 כוס אגוזים שבורים(עדיף פקאן)
לקישוט מפרות העונה

מכינים קערה גדולה
סוחטים מיץ מלימון אחד שופכים לקערה ומוסיפים מים עד לכ3/4 בגובה(זה כדי שתפוחי העת לא ישחירו)
חותכים במנדולינה את תפוחי העץ לגפרורים
ושופכים לקערה ומערבבים עם כף עץ כדי שיכוסו הייטב
חותכים דק את הסלרי
מנגבים היטב את קופסת האננס (מי מיודע מה עבר עליהם במחסן הסופר) פותחים ושופכים לכוס את הסירופ מקופסה אחד
שופכים את האננס על קרש החיתוך וחותכים לקבלת חתכות קטנות יותר
מכינים בצלחת 5 כפות מיונז
2 כפות סוכר(כאשר משתמשים באננס בסירופ כבד אין צורך להוסיף סוכר)
חתי כוס מהסירופ ששפכנו מראש מהקופסה לבחוש הייטב
לנקז את המים מהקערה לא לסחוט שארית הרטיבות על תפוחי העץ תוסיף גוון של חמיצות
להוסיף את האננס ואת המיונז המתובל ולערבב בתנועות עגולות לטעום ולתקן במידת הצורך
לעיתים בגלל טיב האננס הוא לא מורגש לטעמי אני פותח עוד קופסה ומוסיף בתחילה 1/4 קופסה עד קבלת הארומה והטעם הרצוי
מעבירים לכלי ההגשה מוסיפים אגוזים שבורים
ומקשטים כל העולה על נפשכם
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש