עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

וכך אני מכין סלט חצילים

16/07/2015 14:54
פוקסי99
סדנה, מזרחי
מחורר את החציל עם מזלק שלא יתפוצץ ומורח אותו בתרכיז עישון



מכוון את התנור למצב גריל ושם את התבנית עם החציל בחלק העליון הגבוהה ביותר



והחציל יוצא "שרוף"



פותח לאורכו עם קופיץ עץ



הינה כך נהראת ה"קליפה" שהיא ריקה



מגלגלים בנייר האלומיניום ולפח לכול הפוחדים/ות מהליכלוח שבהכנת החציל



שמים את החציל על כלי בזווית להוצאת נוזלים מרים (למרות שחצילים אשר גודלו בחממה ברוב המקרים לא מרים)



קוצץ עם קופיץ עץ



מערבבים את כל המרכיבים



ובתאבון


כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש