עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

טחינה

16/07/2015 14:56
פוקסי99
מידע
כאשר אני מכין טחינה אני מתחשב ביחס של כמות הטחינה הגולמית מול כמות המים .
כאשר אני רוצה לקבל טעם חזק וארומטי של הטחינה המוכנה אני מוסיף פחות מים ובוחש מעט עד קבלת המרקם הדרוש עם אני אמשיך לבחוש הטחינה תסמיך יותר ככל שאבחש וכאשר אני רוצה פחות שליטה של הטחינה הגולמית אני מוסיף יותר מים ובוחש זמן רב יותר עד קבלת הסמיכות הרצויה
מוסיף שום מוסיף מלח מוסיף מיץ לימון (גם מלבין את הטחינה) ומוסיף לעיתים כוזברה קצוצה.
כאשר בתי ביקשה ללא מיץ לימון (אחד מהדיאטות)הוספתי מלח לימון ויצא לא רע
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש