עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

ציר עוף כפי שאני מבין

20/07/2015 11:22
פוקסי99
מתכונים, עוף
לוקחים עצמות גב של עופות(אני מפרק עופות לבד אז תמיד יש לי)
שמים בסיר עם מים קרים, מביאים לרתיחה, מורידים את הקצף, מוסיפים מלח פלפל שחור,
ממשיכים לבשל כך כחצי שעה.
מוסיפים את הירקות שורש סלרי שורש פטרוזיליה בצל עלי פטרוזיליה ועלי סלרי  ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.
בגמר הבישול מסננים דרך בד סינון ויש לנו מרק צח לבישולים שונים.
פוקסי


כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש