עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

עוף ממולא בשלבים

20/07/2015 11:44
פוקסי99
סדנה, עוף
כך אני מכין עוף ממולא
אני מפריד את רוב העור מהעוף אבל משאירו במקומו
דוחף את המילוי בין העור לבשר העוף
העוף יוצא מהתנור גדול מאד
כמות המילוי בין העור לבין הבשר שומרת על הבשר שלא יתיבש
אז בואו נתחיל
בתמונה האורז לאחר שנשטף הייטב מספר פעמים עד שהמיים נקיים ללא צבע חלבי



מטגן את הבצל הגזר עם מעט שמן
כמון
כורכום
ומלח



מוסיף שתי כפות רסק עגבניות בוחש הייטב



מוסיף בתחילה את האורז השטוף ומטגן תוך בחישה דקה שתיים עם הירקות



מוסיף מים מעט מעל גובה האורז מריתיח ומוריד את האש ומשאיר על האש 20 דקות בגמר הבישול לא פותח את המכסה ל10 דקות



המילוי מוכן



זה העוף אשר הולך למילוי רצוי שהעור יהיה שלם



דוחף את היד בעדינות בין העור לבשר העוף ומפריד את העור



ובמקומות מסוימים מפריד את העור עם האצבע



דוחף מילוי לחלל הבטן ודוחס פנימה את הממילוי



ובין העור לבשר העוף ממלא בעדינות את החלל בין העור לבשר העוף ודוחס כמה שיותר מילוי



שם מרינדה בשקית סופר מכניס פנימה את תפוחי האדמה מנער הייטב עד שתפוחי האדמה מצופים
ושופך לתבנית



לפני הכניסה לתנור
העוף "תפור" בקסמים
מוברש במרינדה
תפוחי האדמה המצופים מפוזרים סביב
על תפוחי האדמה מפוזרים רצועות של בצל
ןמעל הכול פרוסות עגבניות
ועכשיו בשליש התחתון של התנור בחום של 200 מעלות לבערך שעה וחצי



הינה התבנית ביציאה מהתנור
תפוחי האדמה בחלק שנוגע בנייר האלומיניום קריספיים ובחלק העליון רכים
שילוב כול הטעמים כולל נוזלי העוף עושה טוב לתפוחי האדמה
החיתוך לקוביות קטנות יוצר מצב שתפוחי האדמה מוכנים יחד עם העוף


כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש