עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

פיתות

20/07/2015 13:40
פוקסי99
מתכונים
אחרי לשית הבצק וההתפחה הראשונית יוצר כדורים ומרדד עם מערוך לגודל הפיתה הרצוי ומניח על השיש להתפחה שניה

מכניס תבנית לתנור בחלק העליון ומפעיל את התנור על החום הגבוה ביותר לאחר שהתבנית התחממה הייטב אני מניח על התבנית את הבצק המרודד כאשר החלק אשר היה כלפי מעלה בזמן ההתפחה יהיה עכשיו למטה על התבנית ומדוע?
מכוון שבזמן ההתפחה הבצק בחלק אשר בה במגע עם האוויר מעט היתיבש וכך כאשר אני מניח הוא לא ידבק וישתחרר בקלות כאשר הפיתה בתנור מקבלת גוון צהוב ומתנפחת הופך


עד אשר גם הצד השני מזהיב מניח מגבת שם את הפיתות על המגבת ומכסה עם עוד מגבת השיטה טובה גם לאפיית פיתה עיראקית



אך צריך לרדד את הבצק דק יותר כמעט למצב שקוף.

וכך נראה הביס מהפיתה

The peace within us
20/07/2015 22:16
פיתות מוצלחות...
פוקסי99
21/07/2015 08:55
תודה
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש