עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

אגרול כשר לפסח

20/07/2015 14:33
פוקסי99
סדנה
מרכיבי החביתייה
ביצים
רוטב סויה
מלח
בתמונה מעט קמח - או לוותר או להוסיף קמח מצה טחון דק או קמח אורז



משמנים מחבת



טורפים היטב את הביצים



שופכים למחבת החמה ומיד מנענעים מצד לצד כידיי שהבציה תכסה את כל השטח ותהיה דקה ככל האפשר במקרה והתערובת סמיכה ולא נוזלית לא לפחת להוסיף מים



הופכים



החביתייה מוכנה



להכנת המילוי:

חותך עים המנדולינה כרוב ואת שאר הירקות להקפצה (פלפל אדום, סלרי, בצל ירוק, פטריות - ככל שעולה על דעתכם).



שמים במחבת מעט שמן זורקים פנימה בצל ירוק קצוץ ופטריות קצוצות ולאחר דקה מוסיפים רוטב סויה.

מתבלים במלח



לאחר 2 דק' שהמחבת חמה מאוד מוסיפים את שאר הירקות ובוחשים הייטב



מוסיף עוד רוטב סויה להדגשת הטעם



והמילית מוכנה



מניחים כף מהמלית בשליש העליון של החביתייה



מקפלים שליש משמאל



שליש מימין



ומגלגלים.

אני מגלגל מלמטה למעלה ומניח בצלחת כאשר ה"תפר" למטה



מחזירים את האגרולים למחבת



והופכים אחרי כדקה




מוציאים



ובתאבון



כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש