עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
נושאים
מתכונים  (36)
סדנה  (25)
סלט  (11)
עוף  (11)
מזרחי  (9)
מידע  (6)
תמני  (5)
בשרי  (3)
דגים  (2)
תימני  (2)
איטלקי  (1)
סדנא  (1)
קערה לכל פועל .....


במרק ברגל ימין


עופות ובעלי כנף
מרקים ליום חורפי
קינוחים

סחוג ירוק טרי

28/07/2015 09:45
פוקסי99
מתכונים, מזרחי
זן הפלפלים הנמכר כיום בארץ כמעט לא חריף
במבנה הפלפל החלק החריף ביותר הוא החלק הקרוב לגבעול ולכן ממליץ לך להשתמש רק בחלק הזה כאשר אתה מכין את הסחוג.
אפשר לכנס למשתלה ןלקנות עציץ של פלפל חריף קטן והוא מאד חריף ואתה יכול להוסיף 2 -3 פלפלים כאלו לסחוג.
בקשר לסחוג ירוק או אדום
כאשר את מכינה סחוג מפלפלים אדומים טריים את עובדת לפי המתכון של הסחוג הירוק הטרי


פלפלים חריפים טריים גדולים
15 שיני שום(כראש וחצי)
חבילה כוסבה
כפית חוויג' למרק
1/2 1 כפית כמון
כפית מלח

לנקות את הפלפלים מהגרעינים ונמחיצות
לשים במעבד מזון להפעיל למספר שניות עד קבלת פלפל קצוץ אבל לרא מישחה

סחוג מהיר הכנה

פלפלים גדולים חריפים
1/2 חבילה כוסברה
10 שיני שום
1/2 כפית כמון
מעט כורכום
3/4 כפית מלח
הכל לבלנדר ולהפעיל
ניתן להוסיף כפית חוויג' במקום הכמון והכורכום
פוקסי

פלפל צ'ומה
כפות פפריקה חריפה
1כף פפריקה מתוקה
ראש שום כתוש
1/4 כוס שמן
1/2 כפית קרוויה(קימל טחון)
1/2 כפית מלח
לבחוש הכול הייטב
וזה פפלפל צ'ומה


להוציא מהקערה
לשים את הכוסברה והשום להפעיל עד קבלתם קצוצים
להחזיר את הפלפל
להוסיף מלח
חחויג'
כמון
להפעיל למספר שניות
ומוכן
יש לזכור שאורך חיי המדף של סחוג כזה הוא קצר יחסית במקרר


ירדנה
28/07/2015 10:34
הי פוקסי, תתחדש על הבלוג מתכון מעולה כבר עשיתי אותו מס' פעמים.
בעיה קטנה - לוקח זמן עד שהבלוג עולה - לתשומת ליבך.
יום טוב
כתיבת תגובה:
שמכם:

אימייל:

קישור:

תגובה:


הקלד את המספר המופיע בתמונה:

קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
מתכונים מנצחים
סדנאות אוכל
מידעון
מבחר סלטים לכל דורש